Vés al contingut

Eunate: “Sempre vaig somiar amb ser futbolista, i ho he aconseguit”

lescroniques.com ha realitzat una entrevista a fons a Eunate Arraiza, jugadora del equip femení de l’Athletic Club, després del seu partit contra el FC Barcelona a l’estadi Johan Cruyff. El partit forma part de la 29ª jornada de la Lliga Femenina de futbol, i ha acabat amb una nova victoria solvent per a les blaugranes, que tornen a la senda de l’èxit esportiu femení. Després d’una primera part sense cap gol, l’equip de Jonatan Giráldez va acabar pujant una marxa més, esdevenint en tres gols, de part de Graham, Parets i Salma, responsables de la darrera victoria.

6625
Pedro Arias / lescroniques.com

Eunate Arraiza (Biurrun, 3 de juny de 1991), defensa de l’Athletic Club i sèptima en el rànking de jugadores, compta ja amb més de 300 partits jugats amb l’equip basc. En referència a aquest fet i l’experiència del partit, lescroniques.com va dirigir-li les següents preguntes:

Quina opinió tens del partit d’avui?

Una llàstima pel resultat, però almenys ens hem esforçat fins al final. El Barça és un equip molt profesional, així que el fet d’haver-l’hi donat tanta lluita em recomforta.

Creus que el resultat ha estat just?

Ha acabat amb una derrota de tres a zero, és veritat, però estic contenta pel treball de defensa

que hem fet entre totes, sense baixar la guardia ni tan sols un moment.

Com et sents després d’haver jugat més de 300 partits amb l’Athletic?

Principalment, molta il·lusió i satisfacció a parts iguals. M’he dedicat al futbol des de ben petita i mai no he llençat la tovallola. El méu missatge i lliçó és que mai s’ha deixar l’esforç i la dedicació de banda quan es tracta d’una passió personal. Passió i treball van de la mà. (lescroniques.com)

Eunate Arraiza (Biurrun, 3 de juny de 1991), defensa de l’Athletic Club de Bilbao i sèptima en el rànking de jugadores, compta ja amb més de 300 partits jugats amb l’equip basc. En referència a aquest fet i l’experiència del partit, lescroniques.com va dirigir-li les següents preguntes:

Quina opinió tens del partit d’avui?

Una llàstima pel resultat, però almenys ens hem esforçat fins al final. El Barça és un equip molt profesional, així que el fet d’haver-l’hi donat tanta lluita em recomforta.

Creus que el resultat ha estat just?

Ha acabat amb una derrota de tres a zero, és veritat, però estic contenta pel treball de defensa

que hem fet entre totes, sense baixar la guardia ni tan sols un moment.

Com et sents després d’haver jugat més de 300 partits amb l’Athletic?

Principalment, molta il·lusió i satisfacció a parts iguals. M’he dedicat al futbol des de ben petita i mai no he llençat la tovallola. El méu missatge i lliçó és que mai s’ha deixar l’esforç i la dedicació de banda quan es tracta d’una passió personal. Passió i treball van de la mà. (Pedro Arias / lescroniques.com)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: