Qui som

L’Associació de Premsa de la Comunitat Sorda (APCS) és una entitat sense ànim de lucre, constituïda en 2009 va néixer amb la voluntat de potenciar, defensar i informar. Des del moviment de l’associació s’afavoreix la informació a través de la http://www.lescroniques.com d’experiències professionals, opinions i crítiques neutrals entre totes les persones sordes i les persones oïdores a cada moment.

L’objectiu principal de l’associació de premsa

  1. Potenciar i garantir segons el compliment de la Llei LIONDAU en l’Accessibilitat a la comunicació a través de la TCM, Premsa i Tecnologies.
  2. Valorar i investigar les situacions de les persones amb discapacitat auditiva en diferents àmbits de la vida que se segueix amb tota normalitat front la plena inclusió de les persones sordes en la societat
  3. Relacionar la política de comunicació interna i externa de tots els mitjans de comunicació i reflexionar sobre la projecció social de la realitat de les persones sordes que es puguin expressar lliurement de les seves propostes i opinions.
  4. Representar a la nostra entitat davant administracions i les diferents institucions, la informació de manera neutral que pugui beneficiar a la comunitat sorda per a potenciar la integració social

Descripció dels objectius de la web pàgina de lescroniques.com

  1. Fomentar l’accessibilitat a notícies informatives a tots els “ciutadans” per a afavorir la seva total integració social
  2. Difondre el coneixement de les polítiques socials que es consideren a les mesures destinades a millorar la qualitat de vida de la comunitat sorda.
  3. Sensibilitzar la societat en general sobre les necessitats de les persones amb deficiència auditiva.
  4. Recopilar les aportacions més destacades de les llengües de signes i les persones sordes en la societat, la comunicació, la cultura, i la ciència, de manera que en un mateix lloc pugui trobar-se tota la informació.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.