Vés al contingut

El Govern incrementa prop d’un 50% la partida per a beques d’oci a famílies vulnerables

Drets Socials vol destinar 300.000 euros a facilitar la contractació de monitors especialitzats en discapacitats

El Departament de Drets Socials ha incrementat prop d’un 50% l’import destinat a becar el lleure educatiu d’infants i adolescents de famílies vulnerables, tal com ha anunciat la consellera Violant Cervera.

6171

La consellera ha anunciat que “per tal de garantir que els infants i adolescents de famílies vulnerables i en risc d’exclusió social tinguin l’estada becada en colònies, casals i campaments de lleure”, el departament de Drets Socials incrementarà gairebé un 50% la línia de la convocatòria de subvencions, passant de 600.000 euros a 850.000 euros. Aquests diners s’aportaran directament a les federacions d’entitats d’educació en el lleure i la conselleria calcula que se’n beneficiaran uns 10.000 infants i adolescents.

A més a més, el departament convocarà una nova subvenció de 300.000 euros per a la contractació de monitors i monitores especialitzats per la participació d’infants amb discapacitat de les activitats de lleure. En aquest sentit, la consellera ha reblat: “Avancem per garantir el dret al lleure, especialment d’aquells infants més vulnerables, fent créixer aquelles subvencions i beques vinculades a aquesta participació”. (social.cat | @socialpuntcat / AMIC)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: