Vés al contingut

Ada Colau: “Som la única garantia d’un govern progressista a Barcelona”

6602
Pedro Arias Redo

L’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, ha ofert el suport dels comuns a Sumar, el partit de la vicepresidenta segona del govern espanyol, Yolanda Díaz, en un acte al Palau de Congressos de Barcelona. “T’ajudarem, Yolanda, t’ajudarem amb tot, compta amb Barcelona”, li ha assegurat.

Colau ha assenyalat que són “la única garantia d’un govern progressista a Barcelona”, i que, des que van arribar a l’alcaldia fa vuit anys, “no han parat de posar ordre” en una ciutat que estava “plena de contaminació i pisos turístics il·legals”.

Durant el discurs, ha reivindicat la resiliència davant les crítiques que ha rebut el seu partit des del moment en què van guanyar per primera vegada en 2015, quan els van considerar un “accident del sistema”. “Com no hem posat catifes vermelles als que volen continuar contaminant i especulant, ens han ficat en unes quantes querelles”, ha apuntat Colau.

No obstant això, diu, “no els espanten”. Barcelona en Comú vol mantenir la seva inversió en despesa social, i tendir la mà a tothom que vulgui un govern progressista, “vinguin d’on vinguin” i “hagin votat el que hagin votat en altres eleccions”.

“A Espanya també hi haurà eleccions, la dreta i l’extrema dreta s’organitzen per a acabar amb el govern de coalició progressista i no el podem permetre. Yolanda, volem que siguis la primera presidenta del Govern d’Espanya. Ens mereixem la nostra primera dona presidenta (progresista) d’Espanya”, ha dit Colau. (lescroniques.com)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: