Vés al contingut

Totes les empreses catalanes necessitarien un psicòleg

La salut mental és essencial en l’entorn laboral i hem d’estar a l’altura

5977

Sense cap mena de dubte aquest és l’any de la salut mental. Per fi en parlem a tot arreu i ha deixat de ser un tema tabú. El problema és, en molts casos, que l’entorn laboral pot desencadenar en un trastorn depressiu o mental, si no s’arriba a temps.

Moltes de les baixes que hi ha a les empreses catalanes és degut a problemes que amb un professional de la salut s’haguessin pogut reconduir o solucionar.

Evidentment, la pandèmia del coronavirus ha sigut un moment de reflexió per a tothom. De totes les crisis n’extraiem algun aspecte positiu. I molts treballadors ens hem replantejat la nostra vida. Sóc feliç a la feina? M’agraden les dinàmiques? Puc créixer? Tinc estabilitat? I sobretot, la meva prioritat: tenir més qualitat de vida.

I, per aquest motiu, considero que un psicòleg seria essencial per als treballadors de les empreses del nostre país. Per aprendre a gestionar el nostre dia a dia, posar límits, millorar el nostre benestar. Benvinguts siguin els psicòlegs a les empreses catalanes. Potser cada 15 dies. O cada mes. Donem prioritat a la nostra salut mental. Tots hi sortirem guanyant. (Eloi Cases / AMIC)  

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: