Vés al contingut

Encarna Muñoz: “La dona sorda en l’entorn social i familiar”

5888
Pedro Arias Redó / lescroniques.com

Dins dels actes al voltant del 25 de novembre, Dia Internacional contra la violència masclista, la regidoria de Capacitats Diverses i la Comissió de Dones i Discapacitat han organitzat, aquest dissabte al matí i que ha comptat amb la participació d’Encarna Muñoz, presidenta, responsable d’atenció social del CERECUSOR i representant del col·lectiu de discapacitat auditiva de l’Institut Municipal de Persones amb Discapacitat (IMPD) de Barcelona, la xerrada accessible «Dones sordes i violència masclista». L’esforç ha estat realitzat a través d’una col·laboració entre l’Ajuntament de Terrassa i les agrupacions locals de gent sorda per a celebrar, a la Biblioteca Central de la ciutat, una jornada informativa sobre la violència -física, psicològica i sexual- contra la dona.

Aquesta campanya ha pretès difondre informació sobre els diferents nivells que comprèn aquesta qüestió, de la mateixa forma que ha proporcionat eines als seus assistents per a reconèixer aquests mateixos patrons en la immediatesa dels seus cercles socials més pròxims. Tota la jornada s’ha dut a terme en LSC, de manera que el tema ha pogut arribar a sectors socials als qui les celebracions oficials no hagin pogut conscienciar de manera efectiva resultat de la barrera lingüística. (Daniel Cañizares / lescroniques.com)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: