Vés al contingut

Mai tornen enrere: La llengua de signes

La celebració de l’arribada a l’última setmana de setembre, la Federació Mundial de Persones Sordes (WFD) es commemora de la Setmana Internacional de les Persones Sordes, que enguany se celebrarà aquesta setmana del 21 al 27 de setembre. Tots els anys celebrem des de 1951 que va proclamar el primer Congrés Mundial de Persones Sordes. Fa tres anys (2017) l’ONU ha declarat oficialment el 23 de setembre (avui) com a “Dia Internacional de les Llengües de Signes”.

L’Associació de Premsa de la Comunitat Sorda (lescroniques.com) ha anunciat públicament que és una bona manera de festejar aquestes dates importants per a la comunitat sorda i per a tothom que sàpiguen l’existència de les bretxes comunicacionals seria a través de la difusió perquè tots puguin informar-se de manera oportuna. L’objectiu fonamental de la celebració d’aquesta setmana és demostrar que lluitem pel dret de persones que fan ús de la llengua de signes en la societat sense obstacles. Continuem treballant i assenyalant a les persones sordes ja que tenen drets reconeguts, així han d’aconseguir plenament les garanties d’accés a l’educació en igualtat d’oportunitats. (lescroniques.com)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: