Vés al contingut

La Generalitat llança l’aplicació “Confinapp” per resoldre dubtes

La Generalitat ha llançat l’aplicació “Confinapp” per resoldre dubtes a la ciutadania sobre totes les qüestions relatives a l’estat d’alarma per la Covid-19, la fase de confinament i postconfinament. L’aplicació permet a la ciutadania poder accedir a tota la informació i serveis que el Govern de Catalunya posa a disposició de la ciutadania, autònoms i empreses durant i després del confinament. Està disponible al web confinapp.cat i a les botigues d’aplicacions de Google i Apple. Creada pel Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública, ConfinApp inclou un assistent virtual interactiu basat en intel·ligència artificial (IA), per orientar i acompanyar la ciutadania durant la crisi de la COVID-19. Permet establir una conversa amb la persona usuària per contestar de forma precisa i donar resposta a les principals inquietuds o dubtes: aspectes relacionats amb les mesures d’higiene i salut; els desplaçaments permesos i prohibits durant l’estat d’alarma; els certificats i tràmits administratius; les cobertures d’assegurances; els tributs; els ajuts i les mesures de suport als treballadors a compte d’altri, les empreses i els autònoms; el curs escolar, etc. L’aplicació, desenvolupada des del Departament de Polítiques Digitals i Funció Pública dirigit per Jordi Puigneró, serveix per a “donar respostes” a la ciutadania, “sense demanar dades personals” a l’usuari, ha afirmat la consellera de Presidència i portaveu del Govern, Meritxell  Budó. (AMIC)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: