Vés al contingut

Netflix anuncia una nova modalitat barata finançada amb publicitat

Sense por d’equivocar-nos, podem afirmar que el concepte modern de servei de streaming de continguts audiovisuals el va inventar Netflix, una companyia nord-americana que va saber veure el futur del consum audiovisual domèstic, i reinventar-se conseqüentment des de la posició que venia, que ja era la de reinventar el negoci del videoclub, llogant DVD via correu postal d’una forma simple per al client.

Però el temps passa inexorablement, i igual que la competència de Henry Ford es va posar a la seva altura en la producció en sèrie de cotxes per a vendre’ls a un preu assequible, la competència de Netflix també s’ha posat a l’altura del pioner i, en alguns casos, l’ha sobrepassat.

Als Estats Units, bressol del streaming de continguts, els rivals de Netflix li han anat guanyant mercat gradualment, i en la resta del món, el seu mercat s’ha estancat i, fins i tot, retrocedit.

És per això que en Netflix necessiten reinventar-se una vegada més, i ho han fet creant un nou tipus de compte més barat que les existents fins ara, però que es finança parcialment amb anuncis.

Realment, no és una idea nova, perquè la mateixa Netflix ja havia provat la reacció del públic a la publicitat en el servei, i el finançament de continguts mitjançant publicitat és una cosa comuna en Rakuten.

La nova oferta de Netflix rep el nom de pla Bàsic amb Anuncis, té un cost de 5,49 € a Espanya (6,99 $ als EUA), i es pot contractar a partir del 10 de novembre.

A més d’Espanya i els Estats Units, també estarà disponible a Alemanya, França, Itàlia, el Regne Unit, Austràlia, el Brasil, el Canadà, Corea del Sud, el Japó, i Mèxic.

Si bé els continguts que es trobaran disponibles en el nou pla són els mateixos que en la resta excepte algunes pel·lícules i sèries de les quals s’està treballant en el tema dels drets, la principal diferència d’aquesta nova modalitat recau que l’espectador veurà una mitjana d’uns quatre o cinc anuncis cada hora de visualització de Netflix, i que la qualitat de visualització es veurà limitada a 720p. Aquesta última restricció afecta també al pla Bàsic (sense publicitat).

Els anuncis tindran una durada màxima de vint segons, i seran mostrats tant al principi com al final de les sèries, així com interrompent la reproducció del contingut.

Per a garantir els millors resultats als anunciants, Netflix posarà a la seva disposició eines per a, per exemple, segmentació per audiències i per països, i també per a controlar en quins gèneres de contingut (acció, romàntic, comèdia, etc.). (Tecnonews / AMIC)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: