Vés al contingut

BEDISTIC, un nou horitzó en la inserció sociolaboral de les persones amb discapacitat

6178

Encara que hi ha un gran camí recorregut en l’àmbit de l’ocupabilitat en el sector de la discapacitat, encara continuen existint importants barreres per a les persones que tenen algun tipus de discapacitat física, sensorial, intel·lectual, psíquica, visceral o múltiple. Persones que, malgrat estudiar, treballar, tenir les seves aficions… com qualsevol altra, moltes vegades han de fer front als prejudicis de les empreses pel fet de posseir un certificat de discapacitat que els impedeix aconseguir les seves metes professionals i personals. Patricia de Urquía, CEO de BeDistic, fa uns anys va decidir embarcar-se en l’aventura d’obrir un nou horitzó en la inserció laboral d’aquestes persones, especialment aquelles altament qualificades, oferint un nou servei com a Centre Especial d’Ocupació (CEE) qualificat per la Comunitat de Madrid, CM/376. Des de llavors, BeDistic està especialitzat en la inclusió sociolaboral de persones amb discapacitat en vacants del món de les tecnologies (TIC), legal i sanitari i, ofereix un servei de headhunting personalitzat, confidencial, anònim i privat per a cobrir llocs qualificats i altament qualificats, dins d’empreses de més de 50 empleats.

Aquest Centre Especial d’Ocupació ofereix serveis basats en els pilars de la inclusivitat de la discapacitat i està dedicat sobretot a oferir serveis en el món de les tecnologies (TIC) oferint serveis a mesura en Rols, Desenvolupament, Sistemes i Aplicacions Gerencials; sent el servei de Contact Center, el seu servei més demandat amb la tecnologia més moderna del mercat.

A més, l’empresa també treballa amb petites, mitjanes i grans companyies per a assessorar-les i acompanyar-les en el compliment ètic i formal de la Llei General de Discapacitat. (LGD)

El compliment d’aquesta llei és una responsabilitat real que implica la inclusió de la discapacitat en aquelles empreses a partir de 50 treballadors. Per aquest motiu, BeDistic, també posa a la disposició de les empreses una important eina web gratuïta: una calculadora LGD que permet conèixer en tot moment, en quin percentatge compleix l’empresa amb la quota de reserva del 2%. (Tecnonews | @TecnoNewsInfo / AMIC)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: