Vés al contingut

Els beneficis del Ioga: Ana Valencia

5886
auels.org

La conferenciant  Ana Valencia ha contat la profunda història del Ioga, des del seu origen fins a les tradicions que han quedat, i d’altra banda, ha dissenyat una estratègia que proporciona beneficis per a la salut i tècniques de resistència per a mantenir correctament les postures, tot en Llengua de Signes Catalana. Ha proporcionat patrons per a saber com realitzar la meditació de Ioga tots els dies, mai oblidant que sempre hi ha un component de satisfacció i realització per a tots els socis i participants de AUELS, sense excloure a ningú, per descomptat. (auels.org)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: