Vés al contingut

Instagram llança les compres en Reels a tot el món

istock.com
istock.com

L’evolució d’Instagram cap a l’eCommerce està a punt de completar-se: la companyia ha llançat les compres en Reels només quatre mesos després d’estrenar-se el format. Després d’un període de proves que va començar a l’octubre, les compres en Reels ja estan disponibles a tot el món: les empreses i creadors de contingut podran etiquetar productes en crear els seus vídeos. Un cop els usuaris premin en les etiquetes, podran guardar els productes a favorits o comprar-los. A més, les marques podran afegir una etiqueta de “contingut de marca” a les seves publicacions en Reels per a mostrar promocions. La raó que hi ha darrere d’aquesta nova funció, és la competència: TikTok recentment es va associar amb Shopify amb l’objectiu llançar noves funcions de compra en la seva plataforma de micro vídeos. Malgrat que aquesta aliança es troba en una fase inicial en la qual els usuaris de Shopify poden utilitzar la integració amb TikTok per a la creació de campanyes i trackejar les conversions que aquestes acaben produint a les seves botigues, s’espera que en el 2021 la integració Shopify-*TikTok sigui més profunda. (Marketing4ecommerce.net / AMIC)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: