Vés al contingut

Gmail permetrà que Google no comparteixi les teves dades

Gmail permetrà que Google no comparteixi les teves dades. (Tecnonews / AMIC)

És tal el poder que tenen unes poques empreses tecnològiques que a vegades donem per descomptat que fan amb les nostres dades el que volen. Un dels casos més notables és el d’Alphabet, l’empresa matriu dels serveis oferts per Google.

Actualment utilitzem una gran quantitat de programes oferts per la companyia i des de fa temps les nostres dades es comparteixen entre els diferents softwares de l’empresa. Així, les nostres cerques poden servir per a millorar el rendiment de funcionament d’Android o de Google Maps. Amb tot, el debat sobre si Google pot fer aquest tipus d’intercanvis d’informació és legítim.

En aquest sentit sembla interessant el moviment que l’empresa ha anunciat. Segons ha informat XDA Developers l’aplicació de Gmail està incloent una nova funció en la seva versió 2020.09.20 per a Android que permetrà als usuaris decidir si volen que la informació del seu correu electrònic de la marca comparteixi informació amb altres aplicacions com Maps, l’Assistent de Google o Google Viatges.

La possibilitat es trobarà en els ajustos de configuració de Gmail i els usuaris hauran de canviar la seva preferència de compartir dades de manera manual. Amb això queda patent que la intenció de Google és continuar compartint dades. (Tecnonews / AMIC)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: