Vés al contingut

El 56% de les compres per a la tornada a l’ escola es fan per internet

La tornada a l’escola és un més dels esdeveniments de compres que s’uneixen a la tendència de les vendes online. D’acord amb aquest informe, es nota un increment en les recerques relacionades amb les principals categories de roba a partir de la tercera setmana d’agost, una tendència que ha continuat constant durant els últims anys.

El 56% de les compres per a la tornada a l' escola es fan per internet. (Marketing4ecommerce.net / AMIC)
istock.com

Segons Google, aquest tipus de cerques succeeixen en un 40% durant el mes de juliol, un 55%  al llarg del mes d’agost, i al setembre encara es troben un 5% de cerques relacionades amb la tornada a l’escola.

De fet, actualment el 56% de les vendes d’aquesta mena d’articles i serveis es realitza ja des del eCommerce, mentre un 35% de les vendes es realitza en market places a partir de la tercera setmana d’agost i un 41% en botigues físiques, un augment significatiu tenint en compte que en 2018, les compres online relacionades a productes i serveis per a la tornada a l’escola van significar el 46%.

Durant aquestes dates, Internet és una eina clau per a buscar els productes que es necessitaran per la tornada a l’escola, comparar-los però també comprar-los. Entre les categories amb major rellevància en aquestes recerques es troben marques de calçat, roba i articles de bellesa i cura personal, així com en bosses, motxilles i electrònica de consum. Google posa l’accent que aquesta és una gran oportunitat per a les marques del sector, que han d’aprofitar aquestes tendències amb la finalitat de treure el màxim profit a les seves campanyes de màrqueting, una tendència que no sols succeeix dins dels mateixos eCommerce, sinó que s’estén a cerques online i fins i tot com hem vist, en YouTube. (Marketing4ecommerce.net / AMIC)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: