Vés al contingut

Descobreix un munt de jocs educatius per als teus fills

istock.com

Els videojocs són cada vegada més utilitzats pels menors espanyols i la tecnologia avança oferint molta diversitat de jocs, més realisme i fins i tot la connectivitat en xarxa podent descarregar o comprar jocs, intercanviar continguts, etc. Els videojocs tenen els seus aspectes positius, ja que ajuden a assimilar conceptes abstractes, permeten perfeccionar la destresa visual, la curiositat musical o artística i promouen el treball de manera col·laborativa. Existeixen infinitat de jocs educatius en la Xarxa perquè els teus fills passin una bona estona d’oci, i a més estiguis tranquil/a de que aprenen conceptes i destreses. Però al marge, són una bona estona d’oci per a ells. No es tracta que “aparquis” als teus fills davant de l’ordinador sense saber on es fiquen ni el que veuran, es tracta d’assegurar-se que passaran una estona divertida i a més els col·locaràs davant de videojocs amb un caràcter educatiu, que li ensenyaran al teu fill des de conceptes matemàtics, musicals, aparença-espacials… fins a creatius. Webs on hi hagi matemàtiques, geografia, memòria, puzles o preguntes. Tot perquè s’ho passin molt bé alhora que aprenen. (Actividadescontushijos.com / AMIC)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: