Vés al contingut

Raquel Barandiarán: “La llengua de signes de cara al Covid-19”

14-06-2020.- L’Associació de Premsa de la Comunitat sorda ha volgut visibilitzar, a través d’un reportatge, les vivències de diferents persones sordes durant el confinament pel Covid-19 amb motiu de la celebració del Dia Nacional de les Llengües de Signes Espanyoles.
L’objectiu és defensar la igualtat d’oportunitats de les persones sordes, trencant les barreres a les quals s’enfronten, i afavorint l’ús i coneixement de les Llengües de Signes, no tan sols per la comunitat sorda, sinó per la societat en conjunt. Barandiarán ha declarat la preocupació per la falta d’accessibilitat que tenen a la informació sobre les mesures de seguretat de qualsevol entitat, per exemple la SEPE, l’Agència Tributària i molts més… Així com per una atenció que l’entitat tem «que no s’adapti a les seves necessitats comunicatives».(lescroniques.com)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: