Vés al contingut

Un mapa per a preveure l’evolució del Coronavirus

Poden les Noves Tecnologia preveure com es desenvoluparà una pandèmia? La resposta, evidentment, és un sí rotund i les aplicacions i desenvolupaments duts a terme per empreses i institucions, no fan una altra cosa que confirmar-ho. L’última demostració posada en marxa per Facebook aquest dilluns als Estats Units es tracta d’un mapa que funciona amb dades agregades en el qual es pot visualitzar com està avançant el Coronavirus. Com ja ha subratllat la plataforma creada per Mark Zuckerberg, no es tracta d’un mapa que contempli els casos confirmats de Covid-19. Amb la col·laboració de la Universitat Carnegie Mellon, el que fa la xarxa social és monitorar aquelles persones que diuen estar experimentat símptomes semblants als quals sofreixen les persones que han estat diagnosticades de Coronavirus. D’aquesta manera, es pot fer una estimació de l’avanç de l’epidèmia del qual avui dia ja és el país més afectat per aquesta. Segons ha explicat Zuckerberg en un comunicat, aquesta eina s’ha dissenyat perquè les administracions locals puguin prendre decisions sobre com actuar en els seus respectius territoris. Al mateix temps el creador de Facebook explica que a partir de la setmana que ve aquesta tecnologia arribarà a tots els països del món on la xarxa social té presència. (Tecnonews / AMIC)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: