Vés al contingut

Sords profunds, però hi sentim i parlem!

Sóc la Marta Capdevila, mare de quatre fills. En Marcel és el tercer fill i té set anys. Té una sordesa profunda com jo. He fet aquest llibre, Sords profunds, però hi sentim i parlem!, perquè vull que conegueu com se sent una mare quan li diuen que el seu fill és sord i per animar les famílies que es puguin trobar en la mateixa situació. He descobert que el tipus d’atenció que ha rebut el meu fill no té res a veure amb la que vaig tenir jo. Estic parlant tant de la qualitat de les pròtesis auditives com de l’atenció escolar que ha rebut des que se li va detectar la sordesa.[…][…] (blocs.gencat.cat)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: