Vés al contingut

Reunió entre FESOCA i Universitat de Barcelona

En Universitat de Barcelona (UB), va tenir lloc una trobada entre el president de la FESOCA, Antonio Martínez, Santiago Frigola (vicepresident de política lingüística de la LSC de la FESOCA), María del Pilar Fernández (directora del Màster en Comunitat Sorda, Educació i Llengua de Signes de la Universitat de Barcelona) i Francisca Pulgarín, com a representant dels estudiants del curs, amb l’objectiu d’iniciar una nova col.laboració i posar en marxa projectes de formació que beneficiïn a les persones sordes. Després d’un parell d’hores que va durar la reunió, es va acordar en que ambdues entitats prepararan un nou conveni de col.laboració, tant el marc com els específics, així com també que no fan falta les seves respectives pàgines web per llançar opinions o acusacions, cosa que va deixar molt clar el president de la federació perquè aquest va considerar que la web oficial de la nostra entitat es fa servir exclusivament per a publicar notícies, accions, acords i comunicats de caràcter oficial de la mateixa. Finalment, en relació amb la prova d’aptitud prevista per al mes d’octubre, que és un dels motius de la protesta dels estudiants, es va acordar que el president de la federació els farà arribar una proposta per escrit abans del mes de setembre per tal d’intentar posar una solució que satisfaci tant a la Universitat de Barcelona, a la FESOCA i les seves associacions afiliades, que és on també es donen els cursos de LSC. (fesoca.org)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: