Vés al contingut

Marta Vinardell: “Informem de tot allò relacionat amb les persones sordes i la comunitat sorda catalana”

L‘Associació de Difusió de la Comunitat Sorda impulsa DifuSord, un espai on conèixer tota l‘actualitat vinculada a les persones sordes de casa nostra. En parlem amb la seva editora, Marta Vinardell. DifuSord és el motiu de la pàgina web creada sota el domini de DifuSord.org, i és propietat de l‘Asociación de Difusión de la Comunidad Sorda (ADCS) per poder albergar la revista electrònica DifuSord i dotar-la d‘un marc legal. ADCS té les funcions pròpies d‘una associació amb els seus socis i sòcies, que actualment té una seixantena. Tant ADCS com DifuSord foren fundades per Antonio Martínez Àlvarez, actual president fundador d‘ADCS i alhora president de la Federació de Persones Sordes de Catalunya.[…][…] (cocarmi.cat)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: